0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Verrattoman kaksoisylpeyden aikakausi on päättynyt
19 Nov

Verrattoman kaksoisylpeyden aikakausi on päättynyt

Nimet, joita kuulemme eniten, ovat edelleen Cristiano Ronaldo ja Messi. He ovat jalkapallon huippujen symboli. Heidän jokainen liikensä vaikuttaa fanien sydämiin. Messin lähtö Barcelonasta ja Cristiano Ronaldon paluu Manchester Unitediin saivat monet fanit vuodattamaan kyyneleitä. Mutta viime aikoina Cristiano Ronaldo näyttää olevan vähitellen jäämässä jälkeen, ja kun Messi toisella puolella oli pukeutunut uuteen Paris Saint-Germain jalkapallopaita, kaikki ei mennyt hyvin. Toistaiseksi hän ei ole tehnyt mitään.

Messi on seuralle ristiriitainen siunaus. On puhdasta iloa palata maajoukkueeseen. Sen jälkeen kun Argentiina voitti Copa American, se on ollut lyömätön lähes 30 kansainvälisessä ottelussa ja ilmapiiri joukkueessa on ennennäkemätön. Ilmapiiri antaa Messin epäilemättä nähdä toivoa päästä MM-kisoihin ensi vuonna uudelleen. Tiedätkö, Messi on vain yksi maailmancupin voittaja, joka on virallisesti kruunannut mestaruuden!

Toisaalta Manchester Unitediin palanneella Ronaldolla ei ollut hyvä päivä. Manchester Unitedin tulos romahti. Ronaldo pelasti toistuvasti Manchester Unitedin Mestarien liigassa. Hän ei myöskään onnistunut välttymään ihmisten kritiikiltä. Suuri joukko faneja uskoo, että se johtui Ronaldon saapumisesta. Vaikuttaa resurssien jakamiseen ja taktiseen järjestelmään Manchester United -joukkueen sisällä, hän on suurin syy Manchester United suorituskyvyn laskuun. Ja hän ei enää loista Portugali jalkapallopaita, ja vastustajat nöyrtyivät useissa peräkkäisissä peleissä. Minun täytyy huokaista, että ennen kaikkivoipa Ronaldo on vanha, ja kerran dominoiva kaksikko vetäytyy hitaasti jalkapallostatuksesta.

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat