0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Valioliigan välienselvittely - Arsenal vs Newcastle
08 May

Valioliigan välienselvittely - Arsenal vs Newcastle


Arsenal ja Newcastle ovat kaksi korkean tason jalkapalloseuraa Valioliigassa. Olipa kyseessä historiallinen perinne tai joukkueen vahvuus, nämä kaksi joukkuetta ovat jättäneet vahvan jäljen brittiläisen jalkapallon historiaan. Arsenal on kuuluisa ainutlaatuisesta tyylistään ja taktiikoistaan. He ovat tunnettuja sujuvasta, tarkasta syötöstään ja nopeasta hyökkäyksestään. Erityisesti voittamattomana aikana 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa Arsenal osoitti vertaansa vailla olevia taitoja ja kykyjä. . Tästä syystä Arsenalilla on paljon faneja. Niin kauan kuin Arsenal-peli on käynnissä, Arsenal-fanit ostavat varmasti Arsenal peliasut tukeakseen heitä.


Newcastle Football Club on yksi Pohjois-Englannin arvostetuimmista seuroista. Klubi perustettiin vuonna 1892. Newcastlella on myös paljon faneja. Fanit pukeutuvat Newcastle United peliasut kannustaakseen Newcastlea jalkapallokentällä. Valioliigan 35. kierroksella Arsenal pelasi vieraissa Newcastlea vastaan. Odegaard käytti Arsenal peliasut ja teki ensimmäisen maalin. Martinelli sai Scheerin tekemään oman maalin. Lopulta Arsenal voitti Newcastlen 2-0. On syytä mainita, että viime kauden lopussa Arsenal voitti Newcastlen 0-2 ja menetti pääsynsä Mestarien liigaan.


Arsenalin pelaajan Ramsdalen mukaan valmentaja Arteta näytti joukkueelle ennen peliä "kaikki tai ei mitään" -dokumentin, videon Newcastlen tappiosta. Se oli suuri isku kaikille Arsenalin pelaajille tuolloin. Valmentaja Artetan kannustusmenetelmänä on olla motivoitunut, kun on paineita, jotta Arsenalin pelaajat näkevät epäonnistumisensa. Tässä Valioliigan painopisteottelussa Arsenal voitti lopulta ylpeänä. Kaikki Arsenalin pelaajat huusivat innoissaan, he täyttivät Arsenalin fanien odotukset. Tämän pelin jälkeen Arsenalin Valioliigan pisteet ovat 81 pistettä, mikä on ensimmäinen kerta 15 vuoteen, kun Valioliiga on ylittänyt 80 pistettä. Odotan innolla, että Arsenal tuo lisää jännittäviä pelejä faneille tulevaisuudessa.


Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat