0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tottenham kieltäytyy liittymästä Real Madridin kenraaliin
17 Nov

Tottenham kieltäytyy liittymästä Real Madridin kenraaliin

Tottenhamin suorituskyky on parantunut hieman Conten saapumisen jälkeen. Tottenham, jonka vahvuutta kaipaa, pitää vielä houkutella vahvoja pelaajia mukaan, mutta talven siirtoikkunan avautumiseen on vielä aikaa. Conten on vielä johdettava nykyistä kokoonpanoa jonkin aikaa. Ottelun aikataulu. Nykytilanteesta päätellen pelaajat toivovat myös saavuttavansa ihanteellisia tuloksia kansainvälisellä kilpailupäivällä.

Joukkueen ydinpelaajana Kanen suoritukseen vaikutti siirto ja se vaihteli. Maajoukkuepelissä Kane on kuitenkin onnistuneesti palauttanut muotonsa, tehnyt 7 maalia kahdessa peräkkäisessä pelissä ja lähettänyt yhden syötön. Tottenhamille toipuva Kane vaikuttaa ratkaisevasti joukkueeseen. Sun Xinghan, joka käyttää samaa Tottenham Hotspur jalkapallopaita kuin Kane, on myös hyvässä kunnossa, ja he ovat vaikuttaneet paljon Tottenhamiin.

Spurs toivoo saavansa erinomaisen keskikenttäpelaajan talven siirtoikkunassa. Vaikka nykyinen keskikenttäpelaaja, Hoibelin kyky ja tila eivät ole ongelmallisia, hän on silti joukkueen luotetuin pelaaja tässä asemassa. 21-vuotiaan Skipin suorituskyky jää kuitenkin hieman heikommaksi. Conte toivoo saavansa sopimuksen Caseyn kanssa. Jos Casey saapuu sujuvasti, hänen kaksinkertaisen puolustavan keskikenttäpelaajayhdistelmänsä Hoibelin kanssa odotetaan tulevan yhdeksi Valioliigan parhaista kumppaneista.

Real Madridin keskikenttäpelaajaa Hazardia suositeltiin aiemmin Tottenhamille, mutta Conte hylkäsi hänet. Conten näkemyksen mukaan Hazardin nykyinen kyky ja tila ei voi enää tuoda tarpeeksi apua Tottenhamille. Vaikka hän kieltäytyi pukemasta jalkapallopaidat Hazard, Conte oli enemmän kiinnostunut Real Madridin toisesta laitahyökkääjästä Balesta. Koska Bellin sopimus päättyy tämän kauden päätyttyä, niin kauan kuin Tottenham ja Real Madrid pääsevät sopimaan Bellin palkkasitoutumissuhteesta, siirto on edelleen varsin mahdollinen. Loppujen lopuksi Real Madrid voi ylittää vastustajansa päästäkseen huipulle.

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat