0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Schmeichelistä tuli Leicester City voiton ykkönen
29 Dec

Schmeichelistä tuli Leicester City voiton ykkönen

Valioliigan 20. kierroksella pelattiin upea ottelu. Kun Leicester Cityltä puuttui puolet pääpelaajista ja se lyötiin passiivisesti, luottaen Lukeman maaliin 32. jalkapallopaidat, voitti Liverpoolin 1-0. 22 vuoden tauon jälkeen Leicester City voitti Liverpoolin kahdesti peräkkäin.

Vain kaksi päivää sitten Leicester City voitti Manchester Cityn juurella 3-6 ja voitti puolustavan mestaruuden. Lisäksi Leicester City menetti useita pääpelaajia. Suruasennossa pelannut Leicester City teki kuitenkin ihmeen. He voittivat Liverpoolin 1-0 ja antoivat vastustajalleen kauden toisen tappion. Tässä pelissä Schmeichelistä tuli Leicester Cityn pelastaja. Hän lähetti 4 avainta torjuntaa koko pelin aikana, mukaan lukien rangaistuspotkun torjuntaan Liverpool jalkapallopaita pukeutuneelta Salahilta, jolloin Liverpool pystyi palauttamaan 21 laukausta ilman menestystä. Viimeinen vihellys puhalsi, maalivahti Schmeichel puristi nyrkkinsä ja huusi juhlaan, ja hänet valittiin myös pelin parhaaksi.

Leicester City voitti kaikkien suosionosoitukset, koska he ovat vahva ja kunnioitettava joukkue. He jatkoivat asennetta kohdata edellisen pelin vastustajat tähän peliin, muuttaen mahdottomaksi todellisuudeksi, ja he jatkavat varmasti niin kovaa asennetta kohdatakseen seuraavan pelin.

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat