0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester United on myös kiinnostunut AC Milan Inter keskikenttäpelaajasta
10 Nov

Manchester United on myös kiinnostunut AC Milan Inter keskikenttäpelaajasta

Manchester Unitedin esitys tällä kaudella on jäänyt paljon odotuksia heikommaksi. Monet pelaajat ovat pelanneet epänormaalisti, joten muut joukkueet ovat murskaaneet Manchester Unitedin. Manchester Unitedin valmentaja Solskjaerille tämä on epäonnistunut kausi. Kuinka Manchester Unitedin pitäisi pelastaa itsensä pelastaakseen tilanteen?

Maguiren pitäisi olla vakaa pelaaja, mutta hän ei tehnyt sitä. Hänen aiheuttamiensa maalien osuus on saanut Manchester Unitedin aseman edelleen heikkenemään, ja Maguire on edelleen taantumassa. Solskjaerilla on edelleen ongelmia joukkueen taktiikan ja pelaajien käytössä. Solskjaer uskoo edelleen Greenwoodin huonon suorituskyvyn, kun taas Lingardin ja Martialin kaltaiset pelaajat voivat käyttää vain Manchester United jalkapallopaita ja odottaa muutaman esiintymisen penkillä.

Solskjaer kiinnittää huomiota AC Milanin keskikenttäpelaajaan Caseyyn ja Inter Milanin keskikenttäpelaajaan Brozoviciin. Manchester United toivoo saavansa sopimuksen ainakin toisen pelaajista talvitauon aikana. Manchester Unitedille, olipa kyseessä Casey tai Brozovic, joukkueen keskikenttäpelaajan edistäminen on ilmeistä. Tämä on myös hänen viimeinen pisarapillinsa, se riippuu siitä, kuka on valmis pukeutumaan tähän jalkapallopaidat osallistuakseen tähän joukkueeseen.

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat