0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester United on hävinnyt 5 7 ottelusta
22 Nov

Manchester United on hävinnyt 5 7 ottelusta

Valioliigan 12. kierroksella Manchester United haastoi Watfordin vierasottelussa. Ennen tätä peliä vastustaja oli vain 1 pisteen putoamisvyöhykettä korkeammalla, mikä on tyypillinen putoamisen altavastaaja. Kuitenkin lopulta Manchester United hävisi pelin 1:4. Tämän pelin jälkeen Manchester United on hävinnyt 5 viimeisestä seitsemästä liigaottelusta. Ehkä Solskjaer, joka ei ole pystynyt muuttamaan tilannetta, on siirtynyt lähtölaskentaan luokasta poistumisen loppuun.

Hyökkääjä Greenwood ei lopulta saanut mahdollisuutta aloittaa uudelleen, Ronaldo käyttää edelleen Manchester United jalkapallopaita keskihyökkääjänä, ja tällä kaudella huonossa kunnossa oleva Fred ei saanut mahdollisuutta pelata. Bruno Fernandez yritti tehdä pitkän keskityksen takakentältä, mutta potkaisi pallon vahingossa rangaistusalueelleen. Vastustajan hyökkääjä Joshua King sai nopeasti pallon. McTominay laittoi sen puolustukseen. Vastustajalle tuomittiin rangaistus. De Gea pelasi kuitenkin erittäin hyvin ja torjui vastustajan rangaistuspotkun kahdesti pitääkseen maalin.

Watford hallitsi edelleen rangaistuspotkuaan epäonnistuttuaan. Joshua King sai peräkkäisiä laukauksia ja auttoi Watfordia tekemään ensimmäisen maalin 28. minuutilla. Jatka sitten etujen luomista auttamaan joukkuetta laajentamaan pistemäärää. Osapuolet viettivät aikaa vammautumisen aikana, eikä Manchester United onnistunut lopulta tarttumaan tilaisuuteen.

Vastustajat käyttivät täysin hyväkseen Maticin hidasta liikenopeutta ja heikkoa puolustuskykyä. Hänen ja McTominayn keskikenttäpelaajayhdistelmä menetti täysin jalansijaa. Joukkue ei pystynyt järjestämään hyökkäyksiä keskikentän kautta, vaan saattoi syöttää vain suoraan takakentältä hyökkääjille. Pelaajat, syöttövirheitä on paljon, mikä johtaa Manchester United täysin passiiviseen tilanteeseen. Puolustuspäässä joukkueen puolustusjärjestelmä on melko kaoottinen. Kentällä olevien pelaajien puolustusmaalit ovat hyvin epämääräisiä. Siellä ei ole aluepuolustusta eikä miespuolustuspuolustusta, mikä tekee Watford-jalkapallopaidat hyökkäyspuolella pelaajista kuin kukaan muu. Voidaan sanoa, että jos Solskjaer hylkää päästä ulos luokasta tämän pelin jälkeen, joukkue käytti 80 miljoonaa puntaa esitellä Maguire on suora "apu".

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat