0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester United kärsi raskaita tappioita, Lingard jättää joukkueen
12 Nov

Manchester United kärsi raskaita tappioita, Lingard jättää joukkueen

Manchester United peräkkäisen tappion jälkeen sijoitus on pudonnut siihen pisteeseen, jossa joukkue on myös sisäisten ja ulkoisten ongelmien tilanteessa. Näyttää siltä, ​​​​että jos Solskjaer ei jätä joukkuetta, Manchester United ei pysty löytämään tarkkaa sijoitusta. Vihainen Lingard haluaa lähteä joukkueesta, Ronaldo ei voi pelastaa nykyistä Manchester United.

Ulkomaailma on spekuloinut, että Manchester United tulee seuraaja, mutta Manchester Unitedin on erittäin vaikeaa vaihtaa valmentajaa. Näyttää siltä, ​​että ylin johto pitää edelleen "vakautta" ydinajatuksena. Tänä myrskyisänä aikana Manchester United joutui jälleen skandaalille. Ronaldo otti Cavanin nro 7- jalkapallopaidat haltuunsa liittymisen jälkeen, mutta tänä kesänä Manchester United lupasi kerran Sancho nro 7- jalkapallo peliasut, mikä suututti Cavanin. Vaikka Manchester United allekirjoitti Sanchon lähes 100 miljoonan taivaan korkealla hinnalla, Sanchon lopullinen numero on nro 25, ja Ronaldon asema on horjumaton.

Lisäksi Pogba on kärsinyt vakavasta loukkaantumisesta kolmen kuukauden ajan, mikä tarkoittaa, että ranskalainen kenraali ei voi enää pelata Manchester United jalkapallopaita seuraavien kolmen kuukauden aikana. Tämä vastaa suoraa korvausta vuonna 2021, ja hän voi olla vain tottelevainen. Toipua. Lingardia vaivaavat myös siirtohuhut. Tunnetun median mukaan West Ham United haluaa hankkia Lingardin, ja hän todennäköisesti siirtyy ilmaiseksi sopimuksensa päättymisen jälkeen ensi kesänä. Tosiasia on, että se saattaa silti riippua siitä, kuinka Manchester United kehittyy.

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat