0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester United 0-1
05 Jan

Manchester United 0-1

Valioliigan 21. kierroksella Manchester United kohtasi Wolvesin. Yleisestä vahvuudesta päätellen Manchester United voitto on yleisesti ottaen optimistinen trendi, ja viime aikoina erittäin vahva Manchester United on voittanut kuusi peräkkäistä voittoa. Wolvesin ennätys oli huikea, mutta tässä tapauksessa Wolves pelasi erittäin sitkeästi. Pienessä voittomahdollisuudessa he vain potkaisivat tuloksen 1-0 ja tappoivat ehdottomasti Manchester United, jonka kaikki luulivat voittavan.

Manchester United vauhti pelissä ei ole nopea. Vaikka heillä onkin yliotteen hallussapito ja organisointi, etu ei ole suuri. Ehkä niitä on liian aliarvioitu. Manchester United ei ole pelannut sillä tasolla kuin sen pitäisi olla. Hyökkäyksissä Manchester United pelasi myös erittäin heikosti. Wolvesiin verrattuna he hyökkäsivät Manchester United maaliin 19 kertaa. Osavaltio on myös parempi kuin Manchester United. Voitonhalu on myös vahvempi, vaikka kumpikaan joukkue ei avauspelissä. Saavutus, mutta Wolves osoitti vahvempaa asennetta alusta alkaen.

Taktisen organisaation suhteen Manchester United ei ole omaa rytmiä ja se on täysin Wolvesin hallinnassa. Peliajan kuluessa joukkue on kuin löysää hiekkaa. Manchester United jalkapallopaita pukeutuvat pelaajat voivat juosta vain Wolves- jalkapallopaidat pukeutuneide pelaajien kanssa, mutta Pallo ei päässyt omiin käsiinsä, ei ollut tehokasta hyökkäystä ja torjuntaa, ja lopulta hän hyväksyi tappion vastahakoisesti. Manchester United tulisi muuttaa asemaansa ja ryntää eteenpäin jälleen sen sijaan, että aliarvioisivat vihollista ennen potkimista, seuraava peli on julmempi ja voittaja on lopulta.

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat