0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Kaksi derby-sankaria laiminlyöty
09 Nov

Kaksi derby-sankaria laiminlyöty

Inter Milanin pelaajilla on aina lisämotivaatiota pelatessaan AC Milania, kuten Charhanoglua, vastaan. Hän on innokas huutamaan ja taistelee takaisin vanhassa seurassaan poistaen täysin häntä ympäröivän kiistan ja epäilykset. Kuten Damian. Hän ei koskaan kiellä olevansa edelleen kiitollinen entiselle seuralle, joka on viljellyt häntä monta vuotta, mutta hän on toistuvasti korostanut, että "pelaajan määritelmä ei saa olla hänen uransa lähtökohta." Kuten Dzeko ja Correa. Vaikka tämä taistelu on ensimmäinen Milan Derby näiden kahden välillä, molemmat ovat tunnettuja "AC Milanin tappajia". Mutta on kaksi ihmistä, joita kaikki jättävät huomiotta, toinen on De Frye ja toinen Perisic.

29-vuotias De Frye on uransa kulta-iässä, mutta hänestä on tullut Serie A:n veteraani. Liityttyään Inter Milaniin hän pelasi 104 liigaottelua Inter Milanissa. De Vrij teki yhteensä vain 7 maalia, mukaan lukien 2 Milano derbyn maalia. Voidaan sanoa, että AC Milan on hänelle erityinen Serie A -debyyttinä ja 200 virstanpylvään vastustajana. Yhtenä tärkeimmistä hyökkäysvoimista Inter Milanin sijoittelupotkujärjestelmässä De Frye on toistuvasti ilmaissut voimansa tällä kaudella. Keskuspuolustajana hänet listattiin myös vedonlyöntitoimiston suosituimmaksi maalintekijäksi derbyssä, ja syy löytyy täältä. Nyt yhä useammat ihmiset ovat optimistisia hänen suhteensa, ja he voivat aina nähdä liian monta fania kannustavan yhdessä hänen Inter Milan jalkapallopaita, joka edustaa uskollisia faneja, jotka tunnistavat hänet.

Toinen derby-sankari on Perisic, joka teki liigadebyyttinsä liittyessään Serie A:han, ja hänen vastustajansa on myös AC Milan. Serie A -areenalla Perisicillä on erinomaisia ​​saavutuksia. Hän on todellinen avustava mestari. Vaikka hän on ollut myös lainassa FC Bayern München jalkapallopaita, hän on vielä kovempi Milanon derbyssä. Perisic yhdistetty derbyssä. Hän antoi 5 syöttöä, ja hän on viimeisten 15 vuoden aikana eniten syöttöjä tehnyt pelaaja derbyssä. Samaan aikaan AC Milan on myös joukkue, jolla on eniten syöttöjä kaikista Serie A:n vastustajista. Voiko tämä Inter Milanin tällä hetkellä intiimimpi kumppanipari "täydentää" jälleen derbyssä? Odota niin näet.

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat