0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Courtois vetäytyy Belgian ystävyysottelusta loukkaantumisen vuoksi
27 Mar

Courtois vetäytyy Belgian ystävyysottelusta loukkaantumisen vuoksi


Courtois on erittäin hyvä jalkapalloilija, hänen erinomainen suorituskykynsä ja loistava tekniikkansa tekevät hänestä tämän päivän jalkapallon parhaan. Courtoisin jalkapalloura on täynnä kunniaa ja taistelua. Hänen jalkapallouransa alkoi pienessä joukkueessa Belgiassa. Kulta loistaa aina. Courtoisin lahjakkuus kiinnitti pian seuran huomion ja liittyi seuraan. Myöhemmin hänestä tuli joukkueen päämaalivahti, ja hänen erinomaisen suoritusnsa teki hänestä myös Belgian maajoukkueen pelaajan. Pue päällesi maalivahtille kuulunut vihreä jalkapallo peliasut.


Maajoukkuekilpailussa Courtois osoitti kykynsä ja taitonsa erityisesti vuoden 2014 MM-kisoissa, jotka herättivät maailmanlaajuista huomiota. Vuonna 2018 Courtois teki sopimuksen Real Madridin kanssa. Courtois käytti Real Madrid peliasut auttaakseen joukkuetta voittamaan UEFA:n Mestarien liigan ja La Ligan. Hänen suorituksensa teki hänestä myös vuoden 2018 MM-kisojen parhaan maalivahti. Oman kamppailunsa ja askel askeleelta kasvunsa kautta Courtoisista tuli lopulta korkean profiilin maailmanluokan maalivahti.


Äskettäin alkoivat EM-karsinnat ja kansalliset ystävyysottelut, ja Courtois palaa myös Belgian maajoukkueeseen. Mutta Belgia ilmoitti virallisesti, että Courtois vetäytyi Belgian maajoukkueen ystävyysottelun joukkueesta lihasjännityksen vuoksi. Tämä tarkoittaa, että Courtois ei pelaa Belgia peliasut. Tämä on epäilemättä surullista Courtoisille, koska on suuri kunnia saada taistella maan puolesta. Toivokaamme, että Courtois voi parantua mahdollisimman pian, palata kentälle ja palata hänelle kuuluvalle jalkapallokentälle.


Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat