0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Chelsea ensimmäinen sijoitus on edelleen monien joukkueiden silmissä
24 Nov

Chelsea ensimmäinen sijoitus on edelleen monien joukkueiden silmissä

Mestarien liigan viidennen kierroksen alkaessa joukkueet ovat aloittaneet viimeisen sprintin karsintaa varten. Bayern ja Manchester United ovat selvinneet jo ennakkoon voitettuaan pelin, ja he ovat myös voittaneet ryhmän ensimmäisen sijan etuajassa. Tämä on myös varten Knockouts loi erittäin hyvän pohjan. Mutta on myös joukkueita, jotka eivät menestyneet odotetulla tavalla. Juventuksen 4 maalin tappio luopui suoraan kärjestä, Chelsea käytti kärkipaikan hyväkseen ja Barcelonan tilanne oli vielä huonompi. Jos pelaat nykyisessä tilassa, sinut vain putoaa. Mahdollisuus olla ulkona.

Sevilla oli alun perin lupaava ryhmä ryhmässä, mutta suorituskyky ei ollut sitä mitä kaikki odottivat. Jopa kaikki olivat haluttomia pukeutumaan tämän joukkueen jalkapallopaidat katsoakseen jalkapallo-ottelun. On hyvin todennäköistä, että he menettävät lopulta Eurooppa-liigan karsintansa. Lillen esitys tällä kaudella on varsin inspiroiva. Kahden peräkkäisen voiton jälkeen hän lopulta nousi hitaasti tämän ryhmän kärkeen.

Toinen Juventuksen ja Chelsean ryhmä osoitti selvästi hieman korkeampaa vahvuutta. Chelsea jopa voitti Juventuksen ja otti kärkipaikan, mutta seuraavassa pelissä Chelsea ei pystynyt säilyttämään tätä kärkeä. Sitten Juventuksella on vielä mahdollisuus palata ensimmäiselle sijalle. Siksi uskon, että niin kauan kuin he käyttävät Chelsea jalkapallopaita, he tekevät kaikkensa, koska heidän mielestään jokaista peliä ei voi ottaa kevyesti, muuten he kohtaavat vahvemman vastustajan, tämä ei ole hyvä asia. Lopulta se, joka on viimeinen, odottaa edelleen näkevänsä lopullisen esityksensä.

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat