0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Bayern odotetaan voittavan Serie A:n kärkikeskuksen
15 Nov

Bayern odotetaan voittavan Serie A:n kärkikeskuksen

Vaikka joukkue kärsi myös odottamattomia tappioita, Bayern Münchenin suorituskyky on useimmissa peleissä täyttänyt kaikkien odotukset. Bayern on pelannut varsin hyvin tällä kaudella sekä hyökkäyksen että puolustuksen molemmissa päissä. Puolustuspäässä he eivät ole parhaita, mutta hyökkäyspäässä Bayern on ansaittu paras joukkue koko liigassa. He ovat tehneet 40 maalia 11 pelissä.

Lewandowski on edelleen suurin vaikuttaja joukkueen kykyyn tehdä niin paljon maaleja. Huolimatta hänen siirtoaan koskevista spekulaatioista, hän on edelleen ammattimaisin, kun hänellä on päällään FC Bayern München jalkapallopaita. Talven siirtoikkunan lähestyessä Bayern toivoo myös vahvistavansa joukkuetta siirtomarkkinoiden kautta.

Keskikenttäpelaaja, josta Bayern on kiinnostunut, on Leipzig Red Bullin keskikenttäpelaaja Leimer. 24-vuotias Leimer on kentän keskikenttäpelaaja, jolla on hyvät puolustus- ja selviytymistaidot. Jos Lewandone jättää joukkueen, Bayernin on väistämättä hankittava korkean tason hyökkääjä hyökkääjäpaikalle. Paras korvaaja on Dortmundin Harland, koska Harland on osoittanut itsensä Bundesliigassa ja hän on osoittanut vertaansa vailla olevaa kykyä ja lahjakkuutta. Tietenkin monet joukkueet tarkkailevat nyt Harlandia. Bayern ei voi vain tarttua tähän pilliin, joten Fiorentinan hyökkääjä Vlahovićista on tullut Bayernin seuraava painopiste. Nuorena hänellä on rajattomasti tilaa kehittyä, ja Bayernilla on Hope hankkiva hänet talvitauon aikana. Ehkä Haalandiin verrattuna tällä nuorella pelaajalla on paremmat mahdollisuudet saada upouusi jalkapallopaidat, mikä antaa hänelle enemmän mahdollisuuksia aloittaa uudelleen.

Comments
Write Comment
Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat