0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
AC Milanin tuleva tähti Rafael Leao
24 Apr

AC Milanin tuleva tähti Rafael Leao


Rafael Leao on portugalilainen jalkapalloilija, joka pelaa tällä hetkellä Serie A -jättiläisessä AC Milanissa. Hyökkääjänä pelaava Rafael Leao on erittäin lahjakas ja potentiaalinen nuori jalkapalloilija. Häntä on kehuttu nopeudestaan, ketteryydestään ja loistavista jalkapallotaidoistaan. Rafael Leao on näyttänyt jalkapallokykynsä useissa jalkapalloseuroissa, hän aloitti uransa Sporting United FC:ssä ja liittyi sitten Sporting Lisbon FC:hen, jossa hän voitti alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuden vuonna 2018 ja teki 5 maalia koko mestaruuden aikana, mikä on erinomainen suoritus. herätti monien eurooppalaisten jättiläisten huomion, ja lopulta hän liittyi Lille Football Clubiin kesällä 2018.


Kaudella 2018-2019 Rafael Leao käytti jalkapallo peliasut ja teki 8 maalia Ligue 1:ssä. Tämä erinomainen suoritus herätti AC Milanin huomion. AC Milan allekirjoitti hänet 22 miljoonalla eurolla kesällä 2019. Ensimmäisellä AC Milanin kaudella Rafael Leao pelasi 26 kertaa ja teki 6 maalia. Rafael Leaolla on nopeutta, voimaa ja jalkapallolahjakkuutta, ja hänen suorituksensa kentällä on myös erittäin varma ja päättäväinen. Nämä ominaisuudet tekevät hänestä välttämättömän pääpelaajan joukkueessa. Hänen esityksensä ei vain tyydyttänyt AC Milan -joukkuetta, vaan sai myös AC Milanin fanien tuen ja rakkauden. Rafael Leao täytti AC Milan peliasut.


Serie A:n 31. kierroksella kaudella 2022-2023 Rafael Leao käytti AC Milan peliasut ja teki joukkueelle kaksi maalia. Lopulta AC Milan voitti Leccen 2-0. Monissa tämän kauden Mestarien liigan tärkeissä taisteluissa AC Milanin suorituskyky ei ole koskaan pettänyt, ja se voitti vastustajansa Serie A:ssa. AC Milanin suorituskyky tällä kaudella on herättänyt paljon huomiota. AC Milanin tuleva tähti Rafael Leao, tule AC Milan.


Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat