0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Vankka puolustusjohtaja Harry Maguire
10 Apr

Vankka puolustusjohtaja Harry Maguire


Harry Maguire on englantilainen jalkapalloilija, joka pelaa tällä hetkellä Manchester United Football Clubissa ja on Manchester Unitedin kapteeni ja puolustusjohtaja. Harry Maguire on osoittanut erinomaisia jalkapallolahjakkuuksia ja johtamistaitoja pienestä pitäen. Manchester Unitediin liittymisestä lähtien hän on ollut Manchester Unitedin puolustuksen selkäranka vankalla puolustustaitollaan, erinomaisilla johtamistaitoillaan ja omistautumisensa ansiosta. Harry Maguire aloitti uransa Sheffield United Football Clubin nuorisoakatemiassa, joka on yksi Englannin jalkapallon huippusarjoista, ja hänen erinomaiset suorituksensa Sheffield Unitedin ensimmäisessä joukkueessa kiinnittivät partiolaisten huomion. Kesällä 2017 hän liittyi Leicester City Football Clubiin ja hänestä tuli joukkueen puolustuksen ydin. Harry Maguire käytti Leicester City peliasut auttaakseen joukkuetta voittamaan historian ensimmäisen Valioliigan mestaruuden.


Kesällä 2019 Harry Maguire liittyi Manchester Unitediin ennätyskorvauksella ja hänestä tuli pian Manchester Unitedin kapteeni. Hän osoitti erinomaista johtajuutta ja vahvoja puolustustaitoja kentällä, ja hänestä tuli olennainen osa Manchester Unitedin puolustusta. Harry Maguirella on erinomainen ilmaylivoima ja ilmapuolustuskyky, joka pystyy puhdistamaan ja suojelemaan maalia kriittisinä hetkinä. Erinomaisista syöttö- ja organisointitaidoistaan tunnettu Harry Maguire käyttää jalkapallo peliasut auttaakseen joukkuetta saavuttamaan tasapainon puolustuksen ja hyökkäyksen välillä.


Erinomainen joukkueen kapteeni tarvitsee paitsi erinomaisia jalkapallotaitoja, myös kunnioittaa päävalmentajaa, tehdä tiivistä yhteistyötä pelaajien kanssa, olla täynnä vastuuta joukkueesta, innostaa pelaajien taisteluhenkeä ja antaa joukkueelle joukkuehenkeä. Manchester Unitedin kapteenina Harry Maguire sanoi kerran: "Haluan pelata jokaisen pelin hyvin. Olen tehnyt sen urani viimeisten 8 vuoden aikana. Kunnioitan seuran järjestelyjä. Uskon, että kunnioitus on erittäin tärkeää. Haluan Voiton saamiseksi tärkeintä on joukkueelle." Vaikka Manchester United -joukkueessa on monia hyviä keskuspuolustajia, Harry Maguire ei ole aloittava keskuspuolustaja joka pelissä. Mutta hän on valmis kunnioittamaan seuraa ja päävalmentaja Erik ten Hagin järjestelyjä. Harry Maguire vastasi Manchester United -joukkuetta ja Manchester United peliasut vartalollaan. Hän on paras vankka puolustusjohtaja Harry Maguire.


Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat