0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Paras maalivahti David de Gea
17 Apr

Paras maalivahti David de Gea


Manchester United Football Club on yksi menestyneimmistä seuroista Englannin jalkapallon historiassa. Ja tämän jättiläisjoukkueen edessä seisoo legendaarinen maalivahti, hän on espanjalainen David de Gea. Huippumaalivahtina David de Gea tunnetaan maagisena maalia vartioivana kätenä erinomaisella torjuntataitollaan ja reaktionopeudellaan, ja hänestä on tullut Manchester Unitedille korvaamaton jalkapalloilija.


David de Gea syntyi Madridissa, Espanjassa. Hän on osoittanut jalkapallolahjakkuutensa ja rakkautensa joukkueen maalivahtipaikkaa kohtaan lapsesta asti. Hänen unelmansa on pukeutua jalkapallo peliasut ja juosta jalkapallokentällä. Hän liittyi Atlético de Madridin nuorisoakatemiaan 15-vuotiaana ja ylennettiin perusjoukkueeseen vuonna 2008 aloittaen ammattilaisjalkapallouransa. La Ligassa hän osoitti nopeasti erinomaiset maalivahtikykynsä ja hänestä tuli korkean profiilin nuori maalivahti. Vuonna 2011 David de Gea liittyi Manchester Unitediin 21 miljoonan punnan siirtomaksulla, ja hänestä tuli historian kallein maalivahti. Vaikka hän kohtasi alkukaudella joitain vaikeuksia ja kritiikkiä, jatkuvien ponnistelujensa ja sinnikkyyden ansiosta hän lopulta vakiinnutti asemansa Manchester United -joukkueessa.


Manchester United -joukkueessa David de Gea osoitti erinomaista maalivahtikykyä. Hänen hyökkäyksensä on päättäväinen, nopea reagointi ja erinomaiset pelastustaidot. Varsinkin viime vuosina hän on pelannut monta kertaa maailmanluokan torjuntoja kriittisillä hetkillä, mikä on auttanut joukkuetta jatkamaan voittoa. Valioliigan 31. kierroksella Manchester United voitti Nottingham Forestin 2-0. Manchester Unitedin David de Gea on pitänyt jälleen puhtaat pelit ja johtaa tällä hetkellä Valioliigan nollapeliä tällä kaudella 14 puhtaalla maalilla. David de Gea kesti Manchester United peliasut. David de Gea on paras maalivahti.


Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat