0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Nagelsmann on suosikki siirtyä Chelsean manageriksi
03 Apr

Nagelsmann on suosikki siirtyä Chelsean manageriksi


Chelsea-seura ilmoitti äskettäin virallisesti, että Graham Potter on luopunut Chelsean valmentajan tehtävästä ja jättänyt Chelsea-seuran. Kuka ottaa Chelsea peliasut haltuunsa, on ollut kuuma keskustelunaihe. Sinun täytyy tietää, että entisen päävalmentajan Porterin johdolla Chelsea-joukkue on edennyt Mestarien liigan puolivälieriin. Seuraavassa ottelussa Chelsea kohtaa Real Madridia. Päällään jalkapallo peliasut ja odotat innolla, kuka ottaa Chelsea-joukkueen haltuunsa, kuka kantaa taakan?


Paljastetaan, että Nagelsman mainittiin Chelsean sisäisissä keskusteluissa ja että hän on lahjakas jalkapallovalmentaja, joka saattaa neuvotella Nagelsmanin kanssa Chelsean seuraavaksi päävalmentajaksi. Nagelsmannilla on korkea maine jalkapallomaailmassa, ja häntä on ylistetty "neroksi nuorisovalmentajien keskuudessa" ja "jalkapallon nousujohteeksi". Hänellä on ollut paljon menestystä ja saavutuksia Bundesliigassa. Hän valmensi kerran Hoffenheimia ja RB Leipzigia, mikä johti nämä joukkueet erinomaisiin ennätyksiin.


Jalkapallovalmentajana Nagelsmann kiinnittää suurta huomiota taktiikoihin ja tekniikkaan. Hänen joukkueensa on kuuluisa hyökkäävästä ja puolustavasta tasapainostaan ja joustavasta taktisesta tyylistään. Hänen etunaan hänen joukkueensa käytti pelissä usein korkeapaineista puristusta ja nopeita vastahyökkäysstrategioita saadakseen vastustajat vartioilta. Yleisesti ottaen Nagelsmann on erinomainen jalkapallovalmentaja. Odotetaanko hän pelipaidan ja Chelsea-joukkueen taakan.


Asiakkaiden suosittelemat pelipaidat